RUNT

No. 3

Ett racket för spelaren som söker överlägsen kontroll och komfort.
No. 3

Kundbilder

Se Instagram bilder från andra kunder som spelat med No. 3.

@blondinalkin
@saraamandas

Recensioner

Hör vad andra kunder som spelat med No. 3 tycker om det.

JesperDec 08, 2021

★★★★★

Väldigt stilrent och snyggt rack! Har alltid spelat med samma rack innan och kände att detta var en riktig uppgradering. Otroligt lättmanövrerat och roligt att spela med. Även dom snygga detaljerna gör det extra roligt att plocka fram racket i hallen! Rekommenderar verkligen No. 3!!

AmandaDec 08, 2021

★★★★★

Köpte ett no3 och är så nöjd!

Spelar sparsamt och har gjort senaste året. Haft samma tack hela tiden och jag måste säga att det blev skillnad på spel när jag väl bytte.

Jag är dessutom fåfäng så jag älskar den stilrena designen som går att matcha med alla fina padel outfits!

Om jag ska avancera och köpa nytt rack så blir det garanterat Acero!

DessieJan 02, 2022

★★★★★

Inte spelat så mycket med det än, men känns lätt (tyngdmässigt) och bekvämt i handen! Märker att jag måste spela lite annorlunda men till det bättre!

AnnaFeb 26, 2022

★★★★★

Lätt och smidigt racket!!👍🏻

DROPP

No. 2

Ett racket för den balanserade spelaren som söker den perfekta kombination av kontroll och fart.
No. 2

Kundbilder

Se Instagram bilder från andra kunder som spelat med No. 2.

@filiplundqvisst
@henke_lfoto
@saraamandas

Recensioner

Hör vad andra kunder som spelat med No. 2 tycker om det.

Hampus WretmanDec 08, 2021

★★★★★

Har fram tills nu har jag egentligen enbart spelat med runda racket och har försökt hitta ett bra droppformat racket för att testa på och utvecklas tekniskt med. Har testat ganska många och jag fick provspela med no.2 ett par gånger och fastnade hårt för det. Ett enkelt hanterbart racket men med lite mer tryck i än ett vanligt runt. Har kört med det 5 gånger och är supernöjd. Kan rekommendera det till alla!

RobinDec 08, 2021

★★★★★

Har fram tills nu har jag egentligen enbart spelat med runda racket och har försökt hitta ett bra droppformat racket för att testa på och utvecklas tekniskt med. Har testat ganska många och jag fick provspela med no.2 ett par gånger och fastnade hårt för det. Ett enkelt hanterbart racket men med lite mer tryck i än ett vanligt runt. Har kört med det 5 gånger och är supernöjd. Kan rekommendera det till alla!

ThildaDec 08, 2021

★★★★★

Jag blev positivt överraskad hur stor skillnad det var för mig att använda detta rack!

Jag upplevde att jag hade bättre kontroll och fick till bättre tryck i bollarna. Utseende mässigt gillar jag också att det är så stilrent men ändå med så snygga detaljer. Supernöjd!

KonradDec 09, 2021

★★★★★

Jag blev förvånad när jag tog det i handen och märkte hur lätt det var. Har testat väldigt många droppformade rack från bland annat cork, siux & babolat. Men detta upplevde jag var ett steg upp! Väldigt lättspelat, bra balans och stor sweetspot.


Perfekt både för en nybörjare men också för en som vill steppa upp sitt spelande. Med skön kontroll och bra tryck är detta rack min favorit att ta med sig in i tuffa matcher där det kommer bli många hårda tuffa bollar!

+ tack vare att det är så lätt blir man inte trött i armen eller får ont i axeln när man spelat flera dagar i rad.

Henrik ÖstmanDec 08, 2021

★★★★★

Perfekt avvägt! Ganska lätt rack som gör det smidigt att svinga runt, lätt att hantera framme vid nät! 👍 Bra punch i det också! 💪

DIAMANT

No. 1

Ett racket för den avancerade attackerande spelaren som söker fart och kraft.
No. 1

Kundbilder

Se Instagram bilder från andra kunder som spelat med No. 1.

@gustavfridens
@kristoffersvensson
@s.brynell

Recensioner

Hör vad andra kunder som spelat med No. 1 tycker om det.

Gustav FridénDec 08, 2021

★★★★★

Spelade innan med Bullpadel vertex 03 men bytte ut de så snabbt jag kunde efter ha testat detta😍 Jag upplevde både mer kontroll och kraft i slagen vilket passa mig perfekt🤞🏻

KristofferDec 10, 2021

★★★★★

Har testat många olika rack men efter jag testade det här blev jag helt såld. Tycker man får bra kontroll och kraft. Sen är det ett extra plus att det är stilrent tycker jag.

Konrad JonassonDec 09, 2021

★★★★★

Som den padeltorsk man är har det varit ett ständigt letande efter det där "Perfekta" racket.Känns som man äntligen kommit rätt!

Som en föredetta forehand spelare som nu gett sig in mer på den andra halvan av spelplanen var jag verkligen i behov av ett rack med lite mer POWER utan att jag ville tappa för mycket kontroll. Redan från första sekund kände jag hur skönt det satt i handen. Tog inte många minuter innan jag kunde kicka ut bollen som Anton Andersson. Framförallt gillar jag att det var lite mer "förlåtande" än vanliga diamantformade rack som brukar kunna vara lite svårspelade. Kände att jag inte tappade så mycket kontroll samtidigt som jag fick det där extra trycket. Att racket också har textur för lite mer bett i skruvarna är också ett stort +.

Designen med Black and White slår aldrig fel och man får en och annan blick när man dyker upp med detta rack i handen! 5/5 Toasters

FilipDec 09, 2021

★★★★

Bra tryck i overheadsen och bibehållen känsla i de mer kontrollerade slagen, har även fått flera positiva kommentarer på det stilrena utseendet!

Förbättring till framtiden är att ni säljer ramskydd framöver, (vilket jag nu behövde komplettera med från en annan butik) hade varit smidigt att få det på en gång från er :)

Frida AdamssonDec 27, 2021

★★★★

Ett väldigt skönt racket när man spelat in sig på det. Skön träff. Väger inte så mycket vilket jag oxå föredrar.